Platform magassarkú cipők

A platform magassarkú cipők olyan cipők, amelyek talpának vastagsága meghaladja a hagyományos lapos talpú magassarkú cipőkét. A platfrom magassága igen széles mérettartományban elérhető a PleaseUSA kínálatában. A legkényelmesebb modellek 2-4 cm-es platformmal rendelkeznek és ezek a cipők találhatóak meg ebben a kategóriában. A Pleaser további magassarkú cipői 5-8 cm-es platformmal rendelkeznek, de az extrémebb modelleket 10-15 cm-es platformmal gyártja. A kényelem szempontjából mindig fontos, hogy az adott platformhoz milyen magas sarok tartozik, mert a különbözet adja meg a sarokemelkedést ami a kényelmes platform magassarkú cipők egyik legfontosabb ismérve.

A platform magassarkú cipők az 1970-es években tűntek fel a divatvilágban, és azóta is népszerűek. A platform miatt ezek a cipők kényelmesebbek lehetnek, mint a hagyományos magassarkú cipők, mivel csökkentik a talpra nehezedő erőket és javítják az egyensúlyt.

A platform magassarkú cipők az 1970-ben tűntek fel a divatvilágban

Aktív szűrők

LIP-106

LIP-106

KIFUTÓ CIPŐ, rendelhető méretekről...
Regular price 19 500 Ft -10% Ár 17 550 Ft
  • Kiárusítás!
  • -10%

Ha kényelmesen és jól szeretnéd érezni magad a platform magassarkú cipődben, akkor a legfontosabb, hogy megtaláld a megfelelő sarokamagasság és platfrom magasság kombinációt. Ennek a két értéknek a különbözete adja meg a sarok emelkedést ami a magassarkú cipők egyik legfontosabb tulajdonsága.

Ha nőiesebb és elegánsabb megjelenést szeretnél, akkor mindenféleképpen lapos talpú (stiletto heels) magassarkú cipőt válassz. Ha belefér az outfitedbe a kényelmesebb, szexis megjelenés is akkor egy platform magassarkú cipő lehet az ideális választás. A platform magasssarkú cipők optikailag karcsúsítják a lábat, növelik a magasságot és kényelmesebbek, mint a hagyományos magassarkú cipők. Egy platform magassarkú cipő jól mutat bővebb szabású ruhával, trapéz nadrággal, illetve egy szexi bőrnadrággal is.

A platform magassarkú cipők talpa magasabb, mint a hagyományos magassarkú cipőké, ezáltal bizonyos határok között lehetővé teszik a sarok magasságának növelését. Bár eredetileg a 70-80-as évek divatjából ered, azóta is igen népszerű maradt a platform magassarkú cipő.

Ha meguntad a nézelődést használd a fent található szűrőt ↑ →

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 17 549 Ft - 61 201 Ft

Felső rész pánt színe

Felső rész pánt színe

Cipő típus

Cipő típus

Anyag

Anyag

Sarok magasság

Sarok magasság

Platform magasság

Platform magasság

Mellék szín

Mellék szín

Platform talp színe

Platform talp színe

Viselet

Viselet

Egyéb

Egyéb

Cipő kollekció

Cipő kollekció

Sarok emelkedés szerint

Sarok emelkedés szerint

Sarok típus

Sarok típus

Platform típus

Platform típus

Belső talp anyaga

Belső talp anyaga

Belső talp színe

Belső talp színe

Méret

Méret

Utcára is felvehető

Utcára is felvehető

Márka

Márka

Vegán

Vegán

Facebook bejegyzések