Neked ajánljuk

VIVIA szexi magassarkú platform cipő és táncos cipő webáruház

Az amerikai PleaserUSA Inc. cipőgyár teljes választékát kínáljuk minden látogatónak.
Pleaser-t 1993-ban alapították az Egyesült államokban, de hivatalosan 1994-ben vették fel a már sokak által ismert Pleaser (ejtds: plízőr) nevet! Azóta eltelt évek alatt vált a világ egyik legnagyobb speciális platform táncos cipő és különleges magassarkú cipő gyártó vállalatává! A Pleaser kínálatában megtalálhatóak a platform táncos, szexi magassarkú, Mary Janes retro, vintage pinup cipők, fetish, gothic, cyber, punk bakancsok és számos egyéb stílusú platform cipő is. a Pleaser több ezer cipője között mindenki talál magának megfelelő magassarkú cipőt vagy  csizmát.

Az elmúlt 12 év bebizonyította, hogy érdemes volt az amerikai PleaserUSA Inc. választanunk.

Miért döntöttünk a PleaserUSA cipők forgalmazása mellett:

  • ⇨ a Pleaser kínálata igen széles, 3000 különféle cipő található meg
  • ⇨ a Pleaser sok stílusban gyárt lábbeliket, így szinte mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő cipőt, csizmát
  • ⇨ a Pleaser cipők kimagasló minősége
  • ⇨ a Pleaser igen gyors reakciója piaci változásokra mind a gyártás mind a kereskedelem terén
  • ⇨ kiváló ügyfélszolgálat - minden problémára találtunk még megoldást az elmúlt 12 évben

A jelenleg feltöltött 3000 magassarkú cipő, csizma, papucs közül megtalálni a legmegfelelőbbet lehetetlen, vagyis nagyon sok időt vesz igénybe amíg átböngészed a teljes választékot! A webáruházban található cipők, csizmák közül a különböző szűrési jellemzőkkel gyorsan leszűkítheted az általad keresett modelleket!
Amennyiben személyesen szeretnéd a magassarkú cipőket vagy platform csizmákat megnézni, felpróbálni - szeretettel várunk egri bemutató termünkben!

Az elégedett vevőink pozitív visszajelzései pedig tovább erősítették bizalmunkat a PleaserUSA cipők iránt. Törzsvásárlóinknak köszönjük, hogy megbíztatok bennünk az elmúlt 12 évben, és reméljük, hogy a jövőben is mindig megtaláljátok a Pleaser kínálatában azokat a különleges cipőket amiket kerestek!

Reméljük a PleaserUSA platform táncos cipők és szexi magassarkú cipők elnyerik a Te tetszésedet is és hamarosan Téged is az elégedett vásárlóink között üdvözölhetünk!