Fetish cipők - PleaserUSA Devious cipők

Fetish cipők - PleaserUSA Devious cipők

 (1)

  Magassarkú cipők

DEVIOUS FETISH CIPŐK

A fetisizmus kifejezés a 19. század elején jelent meg a szakirodalomban, majd a 20. században Sigmund Freud által került a köztudatba. Fetisizmusról beszélünk, ha egy bizonyos tárgy vagy testrész látványa, érintése, illetve az adott tárggyal történő bármilyen fizikai érintkezés okoz érzelmi és fizikai gyönyört, ha az izgalom felkeltésére és a szexuális örömszerzéshez szükséges a tárgy jelenléte is. Maguk a fétisek mindig a testhez tartoznak, leggyakrabban lábbelik vagy ruhák.


A szexfétist és a bizarr szexuális vágyat, magaviseletet a társadalom többsége helyesli, és ha nem társul hozzá deviancia és személyiségzavar, az egészséges szexuális élet része lehet.


Világviszonylatban a női lábak előkelő helyet foglalnak el a fétisekről készült felmérésekben, a férfi vagy női láb, harisnyák és a tűsarkú cipők mind a fetisizmus eszközei lehetnek. A láb tartásának, látványának, mutogatásának pedig a régi koroktól kezdve a mai napig nagy jelentősége van. A lábak és a tűsarkú cipők szerelmeseinek nem mindegy, hogy egy nő (vagy férfi) hogyan tartja, mozgatja a lábát szeretkezés vagy az előjáték során.


A ráhangolódás és az új inspirációk a jó szex fontos részei, ami által kölcsönösen harmóniába kerülnek az aktus résztvevői. Főleg egy hosszú kapcsolatban van nagy jelentősége odafigyelni arra, hogy ne csökkenjen az együttlétek száma, ne fulladjon unalomba, ne monoton módon teljen az együtt töltött idő.  A partner elcsábítása nemcsak azért szükséges, mert a másikat fel akarjuk izgatni, hanem mert ez önmagában is fokozza a vágyat.

Ehhez tudnak kis segítséget nyújtani a Pleaser DEVIOUS FETISH tűsarkú cipők. A kategórián belül jellemzően a nem utcai viseletre használható, nem a kényelmes hétköznapoki cipők találhatóak. A legnépszerűbb színekben érhetők el a Devious fetish tűsarkú cipők, azaz fekete, fehér, piros, arany és pink változatban, különböző platform és sarokmagassággal. Nagyobb részük lakk, de találsz köztük természetes és műbőrből készült lábbeliket is.

A Pleaser Fetish BALLET egy igazán izgalmas modell család, de a hétköznapi lábakat még viselete is próbára teszi. Séta bennük bár nem lehetetlen, balettos előélet nélkül sok-sok gyakorlás után lehetséges csak.


Ha pedig egy nő tudatában van a lábai, lábfeje szépségének, egy exkluzív, kecses és az alkalomhoz illő DOMINA, SCREAM illetve a DAGGER tűsarkú cipők még inkább ki tudják emelni ezt az adottságát. Vannak törzsvásárlóink akik szerint egy magassarkú cipő 12 cm felett kezdődik ;). A DEVIOUS cipők sarokmagassága jellemzően 15 cm felett kezdődik ezért nagy általánosságban nem a munkába járáshoz ajánljuk őket.

 (1)