Legyél te is PIN-UP lány!

Legyél te is PIN-UP lány!

 (8)

  Magassarkú cipők

pinup lányA pin-up stílus kezdete egészen a ’40-es és az ’50-es évek Amerikájáig vezethető vissza. Pin-up girlnek azokat a csábító, vadító, szívdöglesztően szexi modelleket, szexszimbólumokat hívták akiknek a fotóit a férfiak a falakra tűzték. Ezekből a lányokból sugárzott a magabiztosság és a pajkosság. A színes grafikákon a rózsás arcok, formás mellek, karcsú combok, magas sarkú cipők, erotikát sugárzó harisnyakötő a felcsúszó szoknyácskák a vibráló erotika pozitívan hatottak a háború által okozott nyomasztó hangulatra. A mélyen dekoltált, test vonalát követő ruha, a szexi short vagy a vidáman lebbenő rövid szoknya és a magas sarkú cipő minden rajzon megtalálható volt. Mindegyik kornak megvoltak a leghíresebb pin-up modelljei. A XX. század első évtizedeiben: Greta Garbo, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, az ’50-es évektől Brigitte Bardot, Gina Lollobrigida, Marilyn Monroe és Sophia Loren.
A pin-up szubkultúra ugyanolyan sokszínű és dinamikus, mint bármelyik más stílus vagy irányzat, de velünk követni tudod az épp megjelenő újdonságokat mindig frissülő aktuális kínálatunkból.

A PleaserUSA pin-up cipőket kategorizáltuk anyag, típus, sarok magasság valamint viselet és szín szerint, így több lehetőség áll rendelkezésedre a választásnál.

  • Ha elegáns és szexi típust szeretnél, akkor Neked ajánljuk a MONROE magassarkú papucsokat.
  • Ha rajongsz a platformos magas sarkú cipőkért, akkor a BELLA, BETTIE és szintén a SECRET modelljei között nézz szét!
  • Az alacsony sarkat kedveled? Válaszd a FLAPPER pin-up cipőinket!
  • Extravagáns, csábító és egyedi alternatíva a BETTIE-13, LOLITA-12, TEEZE-12-2, TEEZE-12-4, TEEZE-12-6, TEEZE-25-3, valamint a SECRET-12, SECRET-14, amennyiben szereted az old school, vintage stílust, szintén magas sarkú cipőben.
  • Ha a virágmintásra vágysz: LOLITA-11.
  • Állatmintás darabjaink: CUTIPIE-06, SAFARI-06, SMITTE-01.
  • Balerina cipőket találsz az IVY-09, OLIVE-03, OLIVE-05, OLIVE-08 modelljei között, azok számára is ajánljuk őket, akik a kényelmesebb, kerek orrú cipőket kedvelik.
  • Táncos pin-up magas és alacsony sarkú cipőink: PEACH-03, POPPY-18, WIGGLE-17, WIGGLE-32, WIGGLE-50.
  • Pin-up papucsaink: MONROE-01, MONROE-05, MONROE-08.

A méret kiválasztásánál segítséget nyújt a webáruházban található mérettáblázat, de ha bármilyen kérdésed lenne keresd ügyfélszolgálatunkat.

 (8)