Piros, mint szín!  Piros, mint magassarkú!

Piros, mint szín! Piros, mint magassarkú!

 (2)

  Magassarkú cipők

piros magasarkú

Piros, mint szín,

Piros, mint magassarkú.

TŰZ, VÉR, SZÍV, SZERELEM, EROTIKA, HÁBORÚ, ezek a szavak villannak be róla először, ugye?

Tudományosan megállapított tény, hogy a piros szín megemeli a pulzusszámot, növeli a szívverést, vérnyomást, de látványától még az adrenalinszintünk is az egekbe kúszik. Akarva akaratlanul erős reakciókat vált ki bennünk a többi színnel ellentétben. Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a legfigyelemfelkeltőbb szín, vegyük példának a közlekedési lámpát, stop táblát stb.

A magassarkú cipő önmagában is különleges a férfiak fantáziája szempontjából, de egy jól kiválasztott piros magassarkú, ami passzol ruhádhoz és mellé magabiztosan is tudsz járni benne, táncolni, sétálni az az igazi jolly joker. Ne csak a férfiakat említsük meg, hiszen a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és sugárzóak legyünk abban, amit viselünk, hiszen enélkül bármit magunkra aggathatunk, azt megette a fene.

Nyugodtan viselj piros magassarkút maxi-, elegáns-, party- vagy koktél ruhához, farmerhez, szoknyához, csak telitalálat lehet belőle!

Apropó, emlékeztek még Dorothy ikonikus piros magassarkújára az Óz, a csodák csodája című filmből? Nem véletlenül vált igazi szimbólummá.

Így a végére, amit ne feledjetek:

„Egy nőnek csak két dologra van szüksége az életben: humorra és egy piros magassarkúra.

A PleaserUSA piros magassarkú cipőit is kategorizáljuk anyag, típus, sarok magasság, szín stb. szerint így szűrőnket használva könnyebben megtalálod azt a cipőt amivel szerelembe tudsz esni!

Szűrőinket használva összeállítottunk Neked egy kis válogatás a különböző típusú piros magassarkű cipők, csizmák közül:

Ha  nem vagy biztos melyik amerikai méret lenne Neked megfelelő akkor kicsit alaposabban tanulmányozva segítséget nyújt a webáruházban található mérettáblázat, de ha bármilyen kérdésed lenne keresd ügyfélszolgálatunkat.

 (2)