PleaserUSA Inc. - A minőség

PleaserUSA Inc. - A minőség

 (1)

  Magassarkú cipőkPlatform cipőkTáncos cipők  

Miért egy Pleaser cipő a legjobb választás ha minőségi platform cipőt, magassarkút vagy fitness verseny cipőt keresel?

platformPlatform
A Pleaser cipők alacsony és magas platformjai is a legjobb minőségű ABS műanyagból készülnek. Az ABS igen kedvező tulajdonságokkal rendelkező műanyag. Kiváló ütésálló, nagy keménységű és szilárdságú, biztosítva a platformok karcmentességét amitől a cipők ellenállóbbak az ütésekkel szemben és sokkal könnyebbek is mint más műanyagok.
Ezenkívül jó hőállósággal, jó zaj- és rezgéscsillapítással rendelkezik, kiváló a mérettartása, nem zsugorodik és a hidegnek is kitűnően ellenáll.

belső talpBelső talp
Minden platform Pleaser szandál és papucs párnázott talpbetéttel rendelkezik az extra kényelem érdekében. A kényelem a legfontosabb, ezért az összes Pleaser cipő belső talprésze 4 mm vastag nagy sűrűségű habból készül. A hab gumi alapú tulajdonsága biztosítja, hogy a Pleaser cipőd talpa évekig megtartja rugalmasságát.
cipő talpTalp
Barázdált csúszásgátló gumitalp. Az optimális tapadás érdekében a Pleaser cipők talpa 100%-ban kézzel vágott gumiból készülnek, mély hornyokkal a tartósság érdekében.
csizma cipzár Cipzár
Csak a világ legjobb cipzárjai lehetnek elég jók a Pleaser csizmákhoz. Az YKK (Yoshida Kogyo Kabushikikaisha) cipzárak az elmúlt majdnem 90 évben is megőrizték kiváló tulajdonságaikat, nem vállnak szét és nem akadnak el. Tudjuk, ha YKK cipzárral gyártott cipőt, csizmát vásárolunk, akkor annak minősége garantált.
lakk-műbőrAnyag
A Pleaser cipők, csizmák tökéletes minőségű anyagokból készülnek, amelyek közül leggyakrabban a világ legnevesebb gyártói által szabadalmaztatott műbőrt vagy lakkot használnak. Ezek a minőségi anyagok sima tapintásúak nehezen törnek meg, a legfényesebbek és ezt a  tulajdonságukat évekig meg is tartják (nem fakulnak).

 (1)