Devious fetish tűsarkú cipők

Devious tűsarkú cipők - Fondorlatos! Merész! Fetish! Az SM, BDSM és bondázs (bondage) kedvelőinek igényeit szem előtt tartva alkották meg a DEVIOUS tűsarkú cipő kollekcióját. A fétis (fetish), balett és balerina valamint extra magas tűsarkú cipők mind a dominák mind az alázatos szolgák mind a játékos kedvű párok tökéletes választása akik elkötelezettek egymás és a fetish kultúra iránt.

A Devious az extrém stílusú tűsarkú cipők iránti szenvedélyt és a dominancia iránti vonzalmat egyesítik. A Devious tűsarkú cipők azoknak készülnek, akik merészek és bátrak, akik szívesen viselnek feltűnő és szokatlan cipőket, legyen szó akár hétköznapi viseletről, akár különleges alkalmakról vagy fétis partyról. A Devious tűsarkú cipők általában rendkívül magas sarkakkal rendelkeznek, sok esetben ez meghaladja a 15 centimétert vagy annál magasabbat. Az extrém magassarok nem csak a lábakat és a testtartást formálja át, hanem domináns megjelenést is kölcsönöz a viselőjének.

A Devious tűsarkú cipők általában, figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy bármerre jársz a tekintetek mindig a lábadra és a cipőidre fognak fókuszálni.

Annak ellenére, hogy a Devious cipők extrém stílusúak, az amerikai gyártó nem hanyagolja el a "kényelmet". A cipőik különleges kialakításával elérték, hogy a lehető legnagyobb mértékben alátámasszák a lábad, még hosszú viselés során is kényelmes maradjon.

Devious tűsarkú cipők - Fondorlatos! Merész! Fetish!

Aktív szűrők

Ha meguntad a nézelődést használd a fent található szűrőt ↑ →

magassarkú cipők

Csábító! Előkelő! Káprázatos!
Ha igazán Nőnek szeretnéd érezni magad egy Fabulicious magassarkú szexi cipő vagy csizma kihagyhatatlan kelléke a ruhatáradnak.

nagyméretű magassarkú

Elegáns! Pompás! Gyönyörködtető!
A PinkLabel magassarkú cipők, csizmák biztosítják számodra, hogy csábító szépséged mellett kiemelhesd kecses lábaid és megélhesd igazi éned vagy kiélhesd fantáziád egy kényelmes nagyméretű magassarkú cipőben.

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 20 799 Ft - 97 401 Ft

Felső rész pánt színe

Felső rész pánt színe

Cipő típus

Cipő típus

Anyag

Anyag

Sarok magasság

Sarok magasság

Platform magasság

Platform magasság

Mellék szín

Mellék szín

Platform talp színe

Platform talp színe

Viselet

Viselet

Egyéb

Egyéb

Cipő kollekció

Cipő kollekció

Sarok emelkedés szerint

Sarok emelkedés szerint

Sarok típus

Sarok típus

Platform típus

Platform típus

Belső talp anyaga

Belső talp anyaga

Belső talp színe

Belső talp színe

Méret

Méret

Utcára is felvehető

Utcára is felvehető

Márka

Márka

Vegán

Vegán

Facebook bejegyzések