Fitness verseny cipők

Fabulicious fitness vereseny cipők – Csábító! Előkelő! Káprázatos! A Fabulicious vad magassarkú cipők mellett a fitness verseny cipők is megtalálhatóak a PleaserUSA kínálatában! Fabulicious magassarkú cipők bármilyen különleges alkalomra felvehetőek, de a kategóriában található magassarkú és platformos fitness verseny cipők kitűnő társaid lehetnek a fitnesz versenyeken is. A siker titka a részletekben rejlik, kiváló kivitelezés, tökéletes anyagok és az innovatív design melyek révén méltán vált világhírűvé a Pleaser a fitness cipők piacán is.

Ha profi platformos fitness verseny cipőt vagy fitness verseny magassarkút keresel a soron következő fitness versenyedre, bikini, fitnesz modell vagy testépítő versenyedre jó helyen jársz.

A fitness verseny cipők általában egyszerűek és visszafogottak, hogy a figyelmet a testedre irányítsák, nem pedig a cipőre. Átlátszó üveg platformot és szilikon pántokat használ a PleaserUSA a cipők tervezésénél, hogy még kevésbé legyenek feltűnőek. A kényelmesebb fitness verseny cipők 1-2 cm-es platformmal és magasabb sarokkal rendelkeznek, hogy lábaid hosszabbnak és karcsúbbnak tűnjenek. A platform csökkenti a sarok emelkedést ezáltal stabilabbak lesznek lépteid a pózolás közben a színpadon. A nagyobb sarok emelkedést viszont jobban hozzájárul a lábaid és a vádlijaid kihangsúlyozottabb megjelenéséhez. Ezért is fontos, hogy ha elsőre nem a legoptimálisabb cipőt is választod jóval a verseny előtt beszerezd, hogy minél több időd legyen gyakorolni mind a járást mind pedig a pózolást az első fitness versenyed előtt. Sokan próbálnak a versenyek előtt egyszerűbb magassarkú cipőkben viszont ha a színpadon nem szeretnél még a lépteidre is figyelni, minél hamarabb szerezd be a fitness versenyen használt cipődet.

Mivel hosszú időt fogsz ezekben a fintess verseny cipőkben tölteni, fontos, hogy a cipőd kényelmes legyen. Figyelj rá, hogy legyen időd az új verseny cipőd betörni vagyis tökéletesen a lábadra idomuljon a szilikon pánt. A párnázott talpbetéttel rendelkező fitness verseny cipők segíthetnek a kényelmi faktor növelésében. Ez akkor a legfontosabb ha a hétköznapokban jellemzően nem hordasz magassarkú cipőket.

A szakosztályok általában előírják a fitness verseny cipők platform és sarok magasságát, ezzel biztosítva a versenyzők közötti egyenlőséget. Verseny előtt fontos, hogy mindig érdeklődj az edződtől vagy a póz tanárodtól, hogy milyen fitness verseny cipőt válassz.

Aktív szűrők

Ha meguntad a nézelődést használd a fent található szűrőt ↑ →

Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 15 100 Ft - 63 201 Ft

Felső rész pánt színe

Felső rész pánt színe

Cipő típus

Cipő típus

Anyag

Anyag

Sarok magasság

Sarok magasság

Platform magasság

Platform magasság

Mellék szín

Mellék szín

Platform talp színe

Platform talp színe

Viselet

Viselet

Egyéb

Egyéb

Cipő kollekció

Cipő kollekció

Sarok emelkedés szerint

Sarok emelkedés szerint

Sarok típus

Sarok típus

Platform típus

Platform típus

Belső talp anyaga

Belső talp anyaga

Belső talp színe

Belső talp színe

Méret

Méret

Utcára is felvehető

Utcára is felvehető

Márka

Márka

Vegán

Vegán

Facebook bejegyzések