Add a megfelelő cipőt egy nő lábára

Add a megfelelő cipőt egy nő lábára

 (1)

  Magassarkú cipők

Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot - Marilyn Monroe

A külső megjelenés kihat minden személyes kapcsolatra. A flört, a csábítás pedig a legalkalmasabb eszköz az érzelmi kapcsolatok kibontakoztatásához.

A nagyobb vonzerő növeli az önbecsülést, erősíti az önérvényesítést és még a karrierépítésben is segítségünkre lehet.  Minden nő számára fontos a megfelelő ruha, a testalkatunkhoz leginkább illő viselet, a személyiségünket kiemelő stílus, amiben szexinek és kívánatosnak érezzük magunkat. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő magassarkú cipő kiválasztása, ami kreativitást és odafigyelést igényel.

Ahogy kötődünk személyekhez és különböző tárgyakhoz, úgy kötődünk a cipőinkhez is. Szükségünk van rájuk, gyűjtjük őket és gyönyörködünk bennük. Ha a magassarkúd vonzó, csábos és szexi, Te is annak fogod érezni magad, amikor viseled őket. A női cipők sarok magassága tudat alatt is hat a viselőjére, aki magabiztosabb lesz általa. A magas sarok a hatalom jelképe, a gazdagság és az elegancia szimbóluma. Aki ezt már megtapasztalta, nem tagadja meg magától azt az érzést, amit egy érzéki csábítással bíró magassarkú cipő ad.  A hosszú láb vonzóbbá tesz, a magas sarok formálják az alakot, hosszú combokat és formás vádlikat eredményeznek. Igéző, magával ragadó megjelenést nyújt, kerekebbé teszi a feneket, és szexre csábíthat. A férfiak hódolatát és csodálatát élvezheted, amihez csak egy pár magassarkú cipőre van szükséged!

 (1)