Demonia cipők I.

Demonia cipők I.

 (18)

  Platform cipők

Bemutatkoznak a DEMONIA cipők I.

 

demonia platform cipők A gót stílus a 80-as években jelent meg Magyarországon, a nevét a 18. század második felében kialakuló gótikus, a romantikát és a horrort vegyítő irodalomról kapta. Motívumai a fantasztikum, misztikum, az érzékenység és az érzelmek, de szerepet kap a szokványostól eltérő humor és a világfájdalom is.

Annak ellenére, hogy a gót stílus sötétnek és depresszívnek tűnik, beleférnek a színes ruhák, a mosolyok, és a vidámság  is. A műfaj látszólagos érzéketlensége valójában túláradó érzékenységet takar, a gót stílust követők inkább introvertált, filozófikus hajlamú alkatok.

A halállal kapcsolatos szimbólumok nem halálvágyat tükröznek, ez inkább a halált övező tabu ledöntéséről szól.  Sok társadalomban a halálról nem illik beszélni, a gót szubkultúrában azonban igyekeznek természetes folyamatként, az élet részeként  tekinteni rá.

A gót stílusból a mainstreamtől eltérően hiányoznak a folyamatosan változó trendek, de mindig találsz újabb és újabb cipőket, csizmákat a demonia választékában.

Nem számít, hogy alkalmi cipőt keresel, vagy egy egyszerű hétköznapi viseletet, egy Demonia cipő magabiztosságot és határozott fellépést nyújt.

  • Extrém, fekete, csipkés, vad és szexi magas sarkú cipőkre lelsz a MUERTO és a CRYPTO változatai közt, valamint ide tartozik a GLAM-300 Lolita overknee, és bokacsizmái is.
  • A platformos cipőkből szinte végtelen a kínálat, de ha extrém magas platformra vágysz: KERA, SHAKER és a SLAY a Te választásod!
  • A bal oldalon található szűrő nagy segítségedre lesz a tökéletes döntésben!
  • Platformos bakancsaink: CAMEL, DAMNED, RANGER, SCENE, STOMP, SWING bársony, műbőr, és vászon verziói, fekete, fehér, és ezüst színekben.
  • Combig érő csizmák
  • Férfiaknak a SNEEKER lapos talpú, és platform típusait ajánljuk, valamint a V-CREEPER cipőit!

 (18)